Vejledning i hverdagen

Vi tilbyder vejledning til forældre og familier med afsæt i Atlass tænkning. Fokus i vejledningen er på de udfordringer i familien, som forældre og familier som helhed står i, grundet autisme og/eller ADHD. Eksempelvis kan sensoriske, adfærdsmæssige og kognitive udfordringer tages op ud fra den aktuelle familiesituation med afsæt i et Atlass perspektiv. Søskende kan deltage i vejledningen, såfremt det vurderes relevant.

Vejledningen tager afsæt i forståelsen af forældrepres/ stress, coping, og hvordan følelser overføres direkte mellem mennesker. Der fokuseres på strategier til at mestre eller cope med egen stress og kontrol over hverdagen.

Vejledningspakke:

5 gange vejledning af 1½ time ved en Atlass-instruktør fordelt på en periode på 3 måneder.
Forløbet planlægges i samarbejde med den enkelte familie.

 

For info vedr. priser og dato for kurset, ring eller kontakt os via. mail.

Tilmelding/afmelding

Hos Atlass vil vi gerne i dialog med jer, som forældre, pårørende, professionelle eller jeres organisation om de udfordringer I står i, så vi kan tilrettelægge vores kurser så de passer lige præcis til det I ønsker.

Du kan tilmelde dig kurset her på siden, eller kontakte os pr. mail eller telefon. Din tilmelding er bindende efter sidste tilmeldingsfrist (4 uger inden kursusstart).

“Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning vedrørende kurset”
Ring til os på tlf: 86 28 73 55 eller 87 13 25 25